Ankara'da bir siyasi partinin genel merkezine düzenlenen operasyonda, uyuşturucu kullandığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'inin uyuşturucu satışı yaptığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Demetlale Mahallesi'nde komşuların Milli Beraberlik Partisi Genel Merkezi'nden yüksek sesler geldiği ve kavga şikayetleri üzerine polis ekipleri parti genel merkezini teknik takibe aldı. Yapılan çalışmalar sonucu parti genel merkezinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti yapıldığı belirlendi.

Gerekli yasal izinlerin alınmasının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden M.G'nin parti üyesi olduğu ve yanında bulunan B.Y. ile genel merkez binasında uyuşturucu temin ettiği ve şahısların uyuşturucu kullandıkları belirlendi.

B.Y.'nin üzerinde yapılan aramada satışa hazır halde paketlenmiş çok sayıda uyuşturucu madde bulundu. Uyuşturucu madde kullandıkları için gözaltına alınan 5 kişi ifadelerinde, M.G. ve B.Y.'nin kendilerine uyuşturucu madde temin ettiğini ve parti binasında uyuşturucu kullanmak için yer sağladıklarını iddia etti. Şüpheliler ayrıca M.G'nin parası olmayanlara uyuşturucu madde karşılığı "eşcinsel ilişki" teklif ettiğini iddia etti.

Yorumlar 0 Yorum Var