Mersin Mezitli'de 34 yaşındaki Hakan Turan, sokakta arkadaşlarıyla birlikte kurulan bir pusu sonucu silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Tetikçiler, cinayeti borçları nedeniyle işlediklerini itiraf ettiler. Mersin'in Mezitli ilçesinde ticaret yapan 34 yaşındaki Hakan Turan, sokak ortasında bir cinayet kurbanı oldu. Olay, Turan'ın evinin bulunduğu siteden çıkarak otomobiline yöneldiği sırada meydana geldi. Tetikçi Berkant Özgündüz, silahlı saldırıda bulunarak Turan’ı ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Turan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından yakalanan tetikçiler, ifadelerinde cinayeti para için işlediklerini ve bankaya olan borçlarını ödemek amacıyla bu yola başvurduklarını savundu. Suç bağlantılarını gizlemek amacıyla plan yaptıklarını belirten tetikçiler, Hakan Turan'ı pusu kurarak infaz ettiklerini itiraf ettiler. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: EKOL TV

Yorumlar 51 Yorum Var
  • Ömer 18.10.2024 15:41
    İdam idam ve yine idam değilse bu azgın köpeklerin önüne geçemez siniz idamı kaldırınca Avrupa'da bizimle gurur duymuyor
  • Güçlü Türkiye 18.10.2024 15:39
    İkisini kurşuna dizin
  • Dayıı 18.10.2024 15:39
    Kesinlikle Türkiye yi kaşıyorlar , halk ardında korku ve infial yartamaya çalışıyor, köpek çetesi ile başaramadıklarını bununla yapıyorlar ve o hakim be savcılar bunları boşa salmıyor piyasaya, pkk, fetö israil işbirliği eylemler, devlet uyanık olsun
  • Ercan 18.10.2024 15:32
    İdam
  • Misafir 18.10.2024 15:30
    Ne olacak şimdi. Bu katili cezaevinde üç beş yıl besleyin. İyi hal denetimli serbest derken bitti. Ya ölenin hakkını kim ödeyecek. Bu katillerin kellesini derhal kesşn yada iran gibi halka açık bir alanda asın li ibret olsun. Yok sa bu katillik artarak devam edecek bilesiz.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek