Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'de son sezonuna giren İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel hakkında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 343 Digital'e konuk oldu. 


Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

"En son bir yayına çıktığımda söyledim, futbol git gide artan bir ilgi. Herkesin çok kolay çözebildiği, bildiği, herkesin oynadığı, futbolun kolay olması, kolay anlaşılması insanların ilgisini arttırıyor. Şimdi hep birlikte burada kadro yapabiliriz. Herkesin bir fikri vardır."

"Kafamda ilk beliren ikili oynamaktı"

"Teknik adamlar, ne kadar oyuncu olursa mutlu olur. 3 forvetimin olması benim için mutluluk. Zorlanacağımız yerler olacak. Osimhen'in gelme ihtimali olduktan sonra, kafamda ilk beliren ikili oynamaktı, onun üzerinden de savunmada belki 3'lü düşündüm. Önemli oyuncular, hepsinden faydalanmam gerekiyor. Oynadığımız rakibe göre de sistemi belirleyeceğiz. 3 forveti de oynatmak isteyeceğiz."

"Kadıköy'e giderken eskisi gibi düşünmüyoruz"

"Son derbi olaylı olmadı, çok güzel geçti bence. Kadıköy'e giderken eskisi gibi düşünmüyoruz, daha rahat gidiyoruz son yıllarda. Çok uzun yıllar Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Kadıköy'de kazanamamıştı. Bu süreçten sonra artık kazanmaya başlayınca, benim 3. yılım, 2 galibiyet, 1 beraberlikle bitti. Bu size biraz öz güven veriyor."

"Mourinho, beni çok etkilemedi"

"Mourinho, beni çok etkilemedi. Zaten Fenerbahçe deplasmanına gidiyorsunuz. Rakip kulübede kimin olduğu sizin için fark etmiyor. Beni çok etkilemedi. Rakibin konuşması, hocanın konuşması belki oyuncuları daha çok motive edebiliyor. Teknik adamlar olarak biz ne kadar sakin olabilirsek, ne kadar kendimize güvenirsek o kadar etkili oluyor. Çok önemli, dünya çapında bir teknik direktöre maç kazanmanın mutluluğu da farklı oluyor. Kendiniz statünüzü de bir yerde görebiliyorsunuz."

Yorumlar 0 Yorum Var