Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in kardeşi Atilla Güler, kazandığı Oryantiring Federasyonu Başkanlığı seçimi sonrasında selamlama konuşmasında hem kendi ağladı hem de delegeleri ağlattı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı federasyonlarda seçimler yoğun bir şekilde devam ederken geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirilen Oryantiring Federasyonu seçimlerinde ilginç bir olay yaşandı. Açık alanda hedefli yön bulma sporu olarakta bilinen Oryantiring Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda rakibine karşı seçimi 142 oy alarak kazanan Atilla Güler, göz yaşlarını tutamadı.

Aynı zamanda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in de kardeşi olan Atilla Güler, seçimi kazandıktan sonra selamlama konuşması için sahneye çıktı. Seçimi kazanmış olmanın da verdiği heyecanla duygusal bir konuşma yaptı. Federasyon Başkanı Atilla Güler, konu ailesine gelince kalçası kırılan eşi sebebiyle bir anda duygusallaşan Atilla Güler, ağlamaya başladı.

Güler, konuşmasına bir süre ara verdikten sonra tekrar devam etti. Başkan Atilla Güler, “Yoğun seçim çalışmaları ve eşimin rahatsızlığı sebebiyle bir anda duygulandım. Göz yaşlarımı tutamadım. Sevenlerime teşekkür ediyorum” dedi.  

Yorumlar 0 Yorum Var