Hatay’da arkadaşlarına meydan okuyan künefe ustası Nuri İmren’i künefeye havada 10 takla attırdı. O anları sosyal medya hesabında paylaşan İmren, "Nuri Usta'nın uzaya gönderdiği künefe" şeklinde gülümseten yorumlar aldığını kaydetti.

Gastronomi şehri Hatay’ın tescilli lezzeti künefeyi, Köprübaşı mevkisinde prefabrik iş yerinde müşterilerine sunan Nuri İmren, çektiği videoyla arkadaşlarına meydan okudu. 

TEK SEVREDE KÜNEFEYE 10 TAKLA ATTIRDI

Künefeye havada 10 takla attırmayı başaran usta, o anları sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. 

Kısa sürede ilgi odağı olan künefenin metrelerce havaya uçtuğu anlar, izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. 

"VİDEO ORJİNAL"

Köprübaşı'nda künefeci dükkânı sahibi olan Nuri İmren, “Gastronomi şehri olan Hatay'da ilk akla künefe gelir. Arkadaşlarla iddiaya girmiştik bir künefeye kaç takla attırırsın diye. Ben de Nuri Usta atar dedim. Künefe tepsisini alıp Köprübaşı'na gittim. Ne kadar uzağa gideceğini bilmiyorum ama var gücümle tepsiye yukarı attım. Künefe yukarıda 10 takla attı. Videoda orijinal değil diye yorumlar geldi ama hiçbir kesilme duraksama falan olmadı, video orijinal." şeklinde konuştu. 

"YORUMLARDA UZAYA GİDEN KÜNEFE DEDİLER"

Bir daha deme durumunda tekrar yayıp yapmayacağını bilmediğini belirten İmren, "Tepside attığım künefe minimum 5 metreden fazla uzağa gitti. Künefeye attığım videolara efsane yorumlar geldi. Yorumlarda 'uzaya giden künefe' dediler. 'Nuri Usta'nın uzaya gönderdiği künefe' dediler. Başka bir kullanıcı 'künefe UFO mu oldu' diye yazdı. Videonun altına güzel yorumlar geldi ve bu sayede güzel iyi bir etkileşim oldu." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var