Pink Floyd grubun kurucularından dünyaca ünlü İngiliz müzisyen ve besteci George Roger Waters, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına teşekkür etti.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının birinci yılında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan videoya dikkat çeken İngiliz müzisyen ve besteci George Roger Waters, sosyal medya platformu üzerinden paylaşımda bulundu.

Gazze savaşının insani boyutuna dikkat çekilen videoda 2040 yılına gidilerek dünyanın çeşitli ülkelerinde Gazze soykırımının anıldığı görüntülere yer veriliyor.

Pek çok ülkede katliamın anlatıldığı müzelerin, filmlerin ve billboardların yer aldığı sahneler çocukların ebeveynlerine sorduğu çarpıcı sorular ile devam ediyor: “Neden hiç bir şey yapmadınız?”

Waters, X platformundan yayımladığı mesajda bu videoyu alıntılayarak " Size ve Türk halkına Filistin'deki kardeşlerimizin soykırımına karşı batıda tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz. Yaptığınız film zekice, halden anlayan, güzel ve gerçek. 2040 yılında da hatırlanacak. Teşekkürler Türkiye." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 0 Yorum Var