Bebekleri doğumdan sonra anlaştıkları özel hastanelere sevk edip ölümlerine neden olan 'Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin soruşturma devam ederken, mağdur aileler de belli olmaya başladı. Yenidoğan Çetesi mağduru Burcu ve Ünal Gökdeniz yaşadıklarını katıldıkları canlı yayında anlattı. 

"BİZ AĞLIYORKEN O DA AĞLIYORMUŞ GİBİYDİ"

Bebeklerini kaybeden Burcu ve Ünal Gökdeniz Halk Tv canlı yayınında örgütün liderlerinden Fırat Sarı'nın olay esnasındaki hal ve hareketlerine dikkat çekti. Fırat Sarı'nın dışarıdan bakıldığında çok naif çok kırılgan göründüğünü söyleyen Burcu Gökdeniz, "Nasıl ya diyorsun. Bu adam mı bunları yaptı? Bu adam mı bunları planladı? Ben şaşırdım açıkçası. Çünkü dışardan öyle bir yapısı yok adamın. Konuşması olsun yaklaşımı olsun." ifadelerini kullandı.

Mağdur Burcu Gökdeniz, çocuklarının ölüm haberini aldıklarında kendileri ağlarken, örgüt lideri doktor Fırat Sarı'nın da ağlıyormuş gibi göründüğünü söyledi. 


"ÖLÜM HABERİNİ VERİRKEN KÖŞEDEN BİZİ İZLİYORDU"

Mağdur baba Ünal Gökdeniz ise "Bize bebeğin ölüm haberini verirken önce hemşire geldi. Bebeğimizin durumunun kritik olduğunu, şu an tamamen onunla ilgilendiklerini, herkesin onun üzerinde olduğunu söylediler. O anda Fırat Sarı bizi kapının köşesinden izliyordu. Yanımıza gelemiyormuş gibi bir görüntüsü vardı." şeklinde konuştu. 

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Ali 20.10.2024 10:36
    bir pkk lı doktor yıllarca bebek katliamı yapmış ..kimsenin haberi olmamış..demektir uyuyorlarmış..
  • Ali yildiz 20.10.2024 10:01
    Kardes tamamda anlatim sekli sanki olen onun cocugu degilde komsunun cocugu gibi nasil rahat anlatiyor bu olayi ?????? Sen Anne degilmisin !!!!!!
  • 24saat 20.10.2024 09:44
    Şeriat Başka çaresi yoooooook
  • Vatandaş 20.10.2024 09:24
    Devlet bu çetelerin bütün mal varlığına el koysun hatta devletin bütün zararlarını kaşılasınlar ve ömürboyu hapis cezası verilmeli yada kısasa kısas bitti
  • Misafir 20.10.2024 09:10
    Kime ne söyliyecen gitmiş elkadar yavru buna can nasıl dayansın canın canı gitmiş bacım
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek