NOW haber bülteninde “yenidoğan çetesi” ile ilgili haberler sunulurken, iktidar eleştirisine odaklanıldı. Fakat çetenin elebaşlarından olan CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi Ahmet Atilla Yılmaz’ın ismi hiç geçirilmedi. Yılmaz’ın aynı zamanda İBB Sağlık ve Salgın Hastalıklar Komisyonu Başkanı olarak görev yaptığı bilgisi izleyiciden gizlendi.

Ahmet Atilla Yılmaz’ın aynı zamanda NOW TV’nin dizi oyuncusu olduğu ortaya çıktı.

Çete üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan Yılmaz’ın, NOW’da “Adım Farah” isimli dizide oynadığı öğrenildi.

Ahmet Atilla Yılmaz’ın NOW dizisinde özel bir hastanede, Türk vatandaşı olmadığı için kayıt yapılamayan bir çocuğa yardım eden görevli rolünde oynadığı bildirildi.

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek