El-Kassam Tugayları ve Gazze Şeridi'ndeki direniş grupları, işgal güçlerinin Şerit'in çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarına karşı koymaya devam ederken, İsrail 380. gün üst üste Gazze'ye yönelik acımasız katliamını sürdürüyor.

Kassam Tugayları, Gazze’nin Cibaliye bölgesinde imha edilen Merkava tankının görüntülerini yayınladı. Saldırıda İsrail uçakları tarafından atılan ancak patlamayan bomba kullanıldı. İsrail ordusu, 2 askerin öldüğünü, 2 askerin ağır yaralandığını açıklamıştı.

Gazze - Filistin Medya Merkezi Hamas'ın askeri kolu Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları bugün, Pazar günü, 16 gündür sistematik imha altında olan Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye kampının doğusunda bir İsrail Merkava tankının patlamamış bir İsrail füzesiyle imha edildiğini duyurdu. Kassam Tugayları, tankın patlamasına ilişkin bir video yayınlayarak operasyonun iki gün önce (18 Ekim) gerçekleştiğini belirtti.

Video, İsrail tankını havaya uçurmak için kullanılan İsrail füzesinin hazırlanma sahnesini gösterdi ve savaşçılardan biri üzerine güzel bir el yazısıyla "Mallarınızı iade ettik" yazdı, bu da patlamayan İsrail füzelerinden ve mermilerinden biri olduğunu gösteriyor. Savaşçılardan biri operasyon videosunda şunları söyledi: "Bu operasyonu Cibaliye kampına adıyoruz: "Cibaliye kampından, bu operasyonu şehadetinden önce yükselen Şeyhimiz Yahya el-Sinvar, Ebu İbrahim'e adıyoruz." 

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Hans 20.10.2024 21:16
    Eyvallah böyle olmalı, devamını diliyoruz Allah yardımcınız olsun...
  • Yaşasın hamas 20.10.2024 21:14
    ALLAH ınıza kurban olurum sizin arslanlar
  • Bir vatandas 20.10.2024 21:01
    Allahuekber ellhamdüllah
  • Abbas 20.10.2024 20:35
    Elhamdülillah.
  • Fahri özcan 20.10.2024 20:32
    Allah size güç kuvvet versin Allah yardımcınız olsun örnek müslümanlar
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek