Antalya’nın Serik ilçesinde bir polise izin gününde cadde ortasında pompalı tüfekli saldırı anına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. 

Antalya’nın Serik ilçesi Sanayi Sitesi’nde 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda Gökhan K. isimli şahıs, plakaları sökülmüş bir otomobilden, Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen polis Ali Ş.’ye pompalı tüfek ile ateş etmişti. Olayda polis memuru Ali Ş., vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanarak önce olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Serik Devlet Hastanesi’ne, burada yapılan müdahale sonrası da Antalya’ya sevk edilmişti.

OLAY ANININ YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlatarak kısa sürede olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına almış, G.K. ve M.A.T. isimli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olay anına ait yeni güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan yeni görüntülerde polis memuru Ali Ş.’nin yolda yürürken araç içerisinden açılan ateş sonucu yere yığıldığı anlar yer aldı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Türk oğlu Türk 20.10.2024 21:40
    Sanayi esnafının çoğunluğu açlıktan gelen sonradan görme insanlar. Her önüne gelene işyeri açtırmayacaksın. Eğitim ve denetim şart. Ayrıca fatura düzenleme gibi bir alışkanlıkları yok.
  • kursat 20.10.2024 21:09
    polise son zamanlarda ki saldırının tek sorumlusu adil olmayan kanunlarimizdir nokta
  • Vatansever 20.10.2024 20:54
    Polise uzanan eller kırılsın Kısasa kısas bunlar öldürülmeli İDAM GELMELİ
  • ahmo 20.10.2024 20:51
    Bunlarin idami lazim birkaç ay içinde çikip başka polisi öldürmeyeceği ne malum
  • Hüseyin 20.10.2024 20:46
    Türk polisine vur emri verilsin
Daha fazla yorum görüntüle