HABER7

Gazze Şeridi’nin kuzeyine yeniden operasyon başlatan İsrail ordusu, Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları’nın destansı direnişiyle karşılaşıyor.

Hiçbir ikmal yolu olmamasına rağmen 1 yıldır savaş kabiliyetini ve askerî mühimmatını yitirmeyen Kassam mücahidleri, Cibaliye’de İsrail askerlerine kan kusturuyor.

ADIM ATTIKLARI HER YERDE MÜCAHİDLER KARŞILARINDA

Kassam Tugayları’nın resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan son görüntülerde, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde bulunan Cibaliye mülteci kampı bölgesinde işgalcilere karmaşık pusu kurulduğu anlar yer aldı.

Kassam mücahidlerinin Yasin 105 roketleri ve el yapımı patlatıcılarla hedef aldığı Siyonist güçlerle sıcak çatışmalara da girdiği görüldü.

ŞEHİT KOMUTAN SİNVAR’IN İNTİKAMI ALINDI

Kassam Tugayları dün ise Hamas lideri şehit Yahya Sinvar’a adanan operasyonda, kuzey Gazze’deki İsrail operasyonunu yürüten Albay Ehsan Daksa’yı etkisiz hale getirmiştir.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Eyman 21.10.2024 21:13
    Ya Rabbim! Bedir mücahitlerine katından destek verdiğin gibi, bu bir avuç mucahitlerimizi de yardımsız bırakma ne olur. Ya Rabbim! Yahudi ve Hristiyanların birliklerini boz, yeryüzünü cehenneme çevirmiş olan zalimleri birbirlerine düşür, onların silahlarını, atom bombalarını kendi başlarında patlat, müslümanlara kan kusturan bu vahşi yaratıkları birbirleriyle yok et
  • Ali 21.10.2024 20:54
    Türkler sahada Allahu Ekber ve lillahil hamt
  • Nushet 21.10.2024 20:34
    Rabbim sizi muzaffer eylesin.
  • feraset 21.10.2024 20:29
    Elhamdulillah Rabbim yar ve yardımcımız olsun siz mücahit kardeşlerimle omuz omuza işgalci katillere karşı cihat etmeyi nasip eylesin
  • Tercüman 21.10.2024 20:20
    Elleriniz dert görmesin Allah ‘ın Aslanları dualarımız sizin ile
Daha fazla yorum görüntüle