AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Çelik, terörist FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin, "Tüm ihanetleriyle bu dünyayı terk etti" açıklamasında bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

İslam'a, insanlığa, milletimize ihanet etmiş haindi. bugün vatansız olarak hayatını kaybetti. Yaptığı kötülükler böyle bir şahsın ismini Netanyahu ile yan yana yazdırmıştır.

Milli egemenliği çalmak üzere, ordumuza kötülük yapmak üzere bir taşeronluk yaptığını göstermekte. Gülen, ihanet şebekesi ile, hizmet ettiği odaklar ile büyük bir ihanet ve cinayet yaptı. Bütün ihanet ve cinayetleri ile bu dünyayı terk etti. Bütün fiziki unsurları ile kararlılıkla mücadele edeceğiz. Aynı zamanda bu zihniyet ile de aynı güçle mücadele edeceğiz. Emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapmış bir şahıstı. 

15 Temmuz sonrası kimler tarafından himaye edildiklerini de gördük. Milli değerleri istismar eden kötülük abidesinin hayatı bu şekilde son bulmuş oldu. Bu yapıyla hiç gevşemeden, hiçbir esneklik göstermeden, aynı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz.

Nobel ödülü kazanan Daron Acemoğlu'nu tebrik ediyoruz. Kitaplarındaki konular entelektüel açıdan verimli olduğunu belirtmek isterim.

Bütçe çalışmaları yarın itibariyle başlamış olacak.

İSRAİL MESAJI

Filistin ve Lübnan'daki konular gündemimizde. Simvar'ın şehadeti ile Netanyahu hükümetinin katliamların devam ettiği görülmüştür. Cinayetleri, soykırımı Naziler'in çok ötesine geçmiştir. Yahudi asıllı Kanadalı akademisyen, İsrail'in soykırımını çok iyi anlatıyor ve Naziler'in toplama kamplarında yaptıklarının aynısı diyor. Lübnan'ı da Gazze'ye benzetme çabaları da devam ediyor.

Esas problem bunlara destek veren ve silah temin edenlerdi. Alman dışişleri bakanı talihsiz açıklamalar yaptı. BM adına yapılan açıklamada yeni bir saldırıdan bahsediliyor. Netanyahu insanlığa ait her şeyi hedef almaya devam ediyor. Buna silahla destek verenler eninde sonunda bunun altında kalacaklar. Eninde sonunda bu soykırıma şebekesi insanlık mahkemesinde yargılanıp hak ettikleri cezayı alacaklar.

Siyonizme verilen desteklerin hiçbiri bunu yapanların faydasına değildir. Bugün insanlık değerleri ile Siyonizm karşı karşıyadır. Herkes ya insanlıktan yana ya da bu yapıdan yana duracaktır.

Netanyahu katliamlarına devam ediyor. Esas problem bunlara silah verenlerdir. Eninde sonunda bu soykırım şebekesi insanlık mahkemesinde yargılanacak ve cezalarını alacaklardır. 

YENİDOĞAN CİNAYET ŞEBEKESİ

Bu şebekeye dönük her türlü girişimi takip ediyoruz. Adalet, Sağlık bakanlıkları tam bir koordinasyon içerisinde. Çetenin en ağır cezayı alması için gayret göstereceğiz. Çetenin tamamının çökertilmesi için çalışıyoruz. 

İddiaların hepsi ayrıntılı biçimde inceleniyor. Sağlık çalışanlarının tamamı töhmet altında bırakılmamalıdır. Biz bunlarla acımasız olacağız dediğim de yanlış anlaşılıyor. Hukuk önünde en ağır cezayı almaları için çalışacağımızı ifade etmek isterim.

BARZANİ'NİN TÜRKİYE ZİYARETİ

PKK ile mücadelede görüşlerimizin daha da yakınlaştığını gördük. 

Yorumlar 0 Yorum Var