HABER7

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, 1999’dan bu yana kaçak olarak yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri’nde öldü. Terörist Gülen’in ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan St. Luke's Hastanesi’nin Monroe kampüsünde öldüğü öğrenilirken ölümünün ardından bir gerçek ortaya çıktı. Haber7 yazarı Ferhat Murat, katıldığı bir canlı yayında FETÖ elebaşıyla ilgili bir gerçeği ilk kez açıkladı.

100 YAŞINA KADAR YAŞASIN DİYE KÖK HÜCRE TEDAVİSİ YAPTILAR

Haber7 yazarı Ferhat Murat, vatansız olarak ölen 251 şehidimizin katili Fethullah Gülen’in, 100 yaşına kadar yaşamak için kök hücre tedavisi yaptırdığını açıkladı. 83 yaşında ölen FETÖ elebaşı Gülen’e yapılan tedavinin maliyetinin 1 milyon dolar olduğunu belirten Murat, örgütün “en azından görüntü olarak hayatta kalsın ve işler aksamasın” mantığıyla bu işlemi yaptırdığını açıkladı.

Ferhat Murat canlı yayında şu ifadeleri kullandı;

 Şöyle bir detay var. 100 yaşına kadar yaşamak için 1 milyon dolarlık kök hücre tedavisinde bulunuyor, tedavi yaptırıyorlar. Fethullah Gülen 83 yaşında vefat etti biliyorsun. 100 yaşına kadar yaşasın, görüntü olarak da yaşasın, sesi çıkmasa bile bir şekilde sistem aksamasın diye 1 milyon dolarlık kök hücre tedavisi yaptırılıyor.

Her türlü hesabı yapabilirsiniz. Her türlü teknolojik, maddi imkan yanınızda olabilir. Ama Allah’ın hesabının üzerinde hiçbir hesap olmadığını bir 15 Temmuz’da gördük. Onların hesabı çok farklıydı.

Ölümden mutlu olduğumuz bir gün. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhları şad olduğu için, mutluyum.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Aga 21.10.2024 23:01
    İt işte geberdi gitti..
  • Muamma 21.10.2024 22:57
    Ölmeden önce haini malikaneden aldılar başkaları na bıraktılar ordada ölebilirdi oyun oynayarak başka bir ülkeyemi kaçırdılar vede neden ölüsüne bakılmasına izin vermiyorlar
  • Oner 21.10.2024 22:42
    Bence Amerika'dan veya kanada dan Türkiye'ye bir hafta öncesi dahil bütün gelen cenazeler isimleri onemsenmeden kadın erkek herkez açılıp bakılmalı bu hainler başka bı isimde sokup turkiyede gommuste olabilirler bı firildaklik var bu iste
  • Misafir 21.10.2024 22:34
    Cahil herif birde alim miş allah ın verdiği ömrü hücremi uzatack
  • Misafir 21.10.2024 22:33
    Hani alimdi allah dostuydu hücre ektirmekle allhın verdiği ömrün uzamayacağını bilmeyecek kadar cahilmiş demekki
Daha fazla yorum görüntüle