Yenidoğan çetesi soruşturmasında Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'i makamında tehdit eden çetenin üyelerinden birinin Now TV'de yayınlanan Adım Farah adlı dizide kendi adıyla bir doktor rolünü canlandırdığı ortaya çıktı.

Onlarca bebeği öldüren Yenidoğan çetesi skandalında her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkarken, çete mensubu olduğu iddia edilen isimlerden birinin kendi adıyla dizide oynadığı ortaya çıktı.

Yenidoğan çetesi üyesi şüphelisi bir doktor geçtiğimiz yıl Now Tv'de yayınlanan ve naşrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in oynadığı oğlu Kerimşah'ın doğumundan sonra oğlunun nadir görülen bir hastalığa yakalandığını öğrenen İranlı Farah'ın hikayesinin anlatıldığı Adım Farah adlı diziden çıktı.

Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin başhekimi Atilla Yılmaz'ın geçtiğimiz yıllarda Now Tv'de yayınlanan 'Adım Farah' dizisinde kendi adıyla ve "Pediaktrik İmmünoloji" doktoru olarak rol aldığı ortaya çıktı.

Dizi aracılığıyla kendi adını kullanarak kamuoyunda dikkat çektiği iddia edilen Atilla Yılmaz, sosyal medyada gündem oldu.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Misafir 22.10.2024 11:58
    İdam şart