Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kilis’te bir yandan deprem konutlarının inşası devam ederken bir yandan da teslimi sürüyor. Kilis’te bugüne kadar bin 920 konut hak sahiplerine teslim edildi. 2 bin 686 konutun inşası ise devam ediyor.

Kilis’ten görüntüler paylaşan Bakan Kurum, “Hüsne teyzemiz gibi her bir annemiz bize Cumhurbaşkanımız’ın emaneti. Onun verdiği sözü yere düşürmeyeceğiz. En son anahtar teslim edilinceye kadar hiçbir depremzede kardeşimizin elini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

'EVLADIMIZ BIRAKSA, CUMHURBAŞKANIMIZ BIRAKMIYOR'

Hak sahiplerinden evini teslim alan Hüsne Beşenk, "Ömrümün sonunda cenneti yaşattılar bana. Böyle bir temiz ev, böyle bir temiz yatak, böyle bir temiz ortam görmedim. Cumhurbaşkanımıza çok çok teşekkür ederim. O bizleri hiç bırakmıyor. Evladımız bıraksa, Cumhurbaşkanı bırakmıyor. " dedi.

'ŞUBATTA DEPREM OLDU MAYIS'IN 16'SINDA BEN EVİN İÇİNE GEÇTİM'

Depremzedelerden Perihan Özuçtu ise, "Şubatta deprem oldu. Mayıs'ın 16'sında bu sene ben evin içine geçtim. Allah bin sefer razı olsun." ifadelerini kullandı.

'İŞİN HAKİKATİ BEN DEDİM Kİ BU SEÇİM PROPAGANDASI'

Bir başka hak sahibi depremzede vatandaş Zekeriya Samancı da, "Vallahi işin hakikatini istersen ben dedim ki; bu seçim propagandası. 5-6 içinde ev verilmez. Arabaya bindirdiler bizi, getirdiler. Evleri gördük. Allah Allah. TOKİ havadan mı indirdi bu evleri? Ne kadar tez yapmış, ne şey etmiş? Yani aklım durdu yani." şeklinde konuşarak şaşkınlığını ifade etti.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Tr yerli 22.10.2024 20:36
    Bazı pencere çerçeveleri artı şeklinde neden böyle tasarıya izin verilir
  • Misafir 22.10.2024 20:05
    Reis farklıymış gerçekten. Allah razı olsun. Fakat bu millet bu adamdan sonrasını düşünemeyip başka partilere gitmeyi düşünür oldu. Diğerlerinin boş olduğunu göremeyenler ile filistine saldıran köpekleşmiş israilin saldırılarının devamında sıranın bir gün bize geleceğini göremeyenler aynı kişiler .
  • Hasip 22.10.2024 20:04
    Şimdi duygusal an olur bir kaç ay sonra unutulur. Benim vatandaşım öyle eski vatandaş değildir. Demedi demeyin
  • Misafir 22.10.2024 19:59
    Bence hiç gerek yoktu patesle soğan dağıtsa daha makbul olur ziraa yarın seçim olursa bu muhabbeti yaparlar yine chp ye verirler değmez
  • Hayrullah değirme 22.10.2024 19:46
    Nurdaginda bazı firmalar çok güzel yapti bazılarına berbat
Daha fazla yorum görüntüle