Diyarbakır’daki korkunç olay, akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre A.Ş., ile Evin Demirtaş bir süre dini nikahla birlikte yaşadıktan sonra ayrıldı. İddiaya göre A.Ş., barışma teklifini kabul etmeyen Demirtaş'ı takibe etti ve geçeceği sokakta beklemeye başladı.

Yaklaşık 2 saat sokaktaki bir kıraathanede oturan A.Ş., Demirtaş’ı görünce yanına yaklaşarak yanında getirdiği tabancayı çıkardı. Bu sırada silahı fark eden Demirtaş, kaçmaya çalıştı. Ancak, kovalamaca sonunda A.Ş.’nin peş peş ateş açmasıyla Demirtaş, yere yığıldı.

Saldırgan A.Ş., olay yerinden kaçarken çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Demirtaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Demirtaş’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Bu arada A.Ş.’nin kıraathanede beklediği ve Demirtaş’a peş peşe ateş ettiği anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Selam 22.10.2024 23:10
    Batı kanunları bize uymaz. Batı, batı diye herşeyden feragat ettik. Caydırıcı cezalar olmadıkça bu hal devam edecektir. Kısas ve idam şarttır.
  • Mazotçi 22.10.2024 23:08
    idam idam idam
  • Unal 22.10.2024 22:32
    Şu dini nikah olayını da doğru dürüst kullanın ya..Her birlikte yaşıyanı dini nikahlı diyorsunuz..Dinden haberleri olmayanın dini nikahtan ne haberi olsun..Nikahsız yaşıyorlar dı deyin geçin..
  • hHüseyin 22.10.2024 22:17
    SALDIRGAN + KATİL 'in kimliği Gizli Açıklanmıyor ki Başka / Başka Birilerini daha Rahatlıkla ÖLDÜRE BİLSİN : adımı ??? A.Ş. Anlaşılmasın diye Baş Harfleri. Ölen kişinin ( Hanımın ) bilgileri mevcut : Evin DEMİRTAŞ - ALLAH Rahmet Eylesin.
  • Ali 22.10.2024 22:17
    Kısas ta hayat var kısasta hayat var
Daha fazla yorum görüntüle