UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Milan'ın San Siro'da Club Brugge'ü konuk ettiği maçta tarihi bir an yaşandı.

CAMARDA KAYITLARA GEÇTİ

Karşılaşmada 75. dakika oynanırken Alvaro Morata'nın yerine oyuna giren Francesco Camarda, 16 yaş 7 ay ve 12 gün ile Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç İtalyan futbolcu unvanını eline geçirdi. 

İsveçli efsane futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in "Sadece Francesco Camarda'yı seyretmek için maçlara gidiyorum" diyerek övgüyle bahsettiği genç futbolcu, Mosie Kean'in rekorunu kırdı.

Francesco Camarda'dan önceki rekorun sahibi olan Moise Kean, Juventus'un Sevilla ile 22 Aralık 2016 yılında oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında 5. dakikada sakatlanan Miralem Pijanic'in yerine 16 yıl 8 ay 25 günlükken oyuna girmişti. 



SEVİNCİ YARIM KALDI

Milan'ın genç yıldızı Francesco Camarda, karşılaşmada 87. dakika oynanırken Tijjani Reijnders'ın ortasına iyi yükselerek yaptığı kafa vuruşuyla ağları havalandırdı.

Bu gol sonrası büyük sevinç yaşayan 16 yaşındaki futbolcu, formasını çıkararak tribünlere koştu. Ancak bütün takım arkadaşlarının da sevincine eşlik ettiği Camarda'nın ağlara gönderdiği top, Video Yardımcı Hakem (VAR) incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Yorumlar 0 Yorum Var