Son dakika haberine göre terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticisi Helin Ümit, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışı hakkında "Bu girişiminden hayırlı sonuçlar beklemek gaflet olur. bir taşla iki kuş vuracaklarını düşünüyorlar. Böylece PKK'nın bittiğini ilan etmek istiyorlar." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında Türkiye'nin yeni bir çözüm sürecine ihtiyacı olmadığını vurgulayarak, "Bin yıllık kardeşliği diri tutmaya ve yeniden canlandırmaya ihtiyacı vardır. Türkiye'nin sorunu Kürtler değil bölücü terör örgütüdür." ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Terörist başının tecriti kaldırılırsa, gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın." demişti.

"PKK'NIN BİTTİĞİNİ İLAN EDECEKLER"

Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticisi Helin Ümit devlet aklının bu stratejiyle bir taşla iki kuş vuracağını ve PKK'nın bittiğini ilan etmek istediklerini söyledi.

DEM PARTİ'YE AYAR: SANKİ PLANIN ÖNEMLİ BİR AYAĞIYMIŞ GİBİ...

Bahçeli'nin çıkışına DEM Parti'nin "Hazırız" şeklindeki açıklamalarına da tepki gösteren Kandil'in ismi "Kürt toplumunu yumuşatma; "bakın işte biz istiyoruz ama PKK istemiyor veya Öcalan istemiyor" deyip kesimleri karşı karşıya getirme oyunu var. DEM Parti'yi tartışıyorlar, sanki planın önemli bir ayağıymış gibi. DEM Parti'yi  mevcut durumundan uzaklaştırarak Milli Mutabakat mı dersiniz, Milli Siyaset mi dersiniz, ona eklemleme stratejisi var." dedi

İşte terörist Helin Ümit'in o sözleri;

Herkes bir süreçten bahsediyor ama süreç var mı yok mu, bir tartışmadır alıp gidiyor. Bahçeli'nin DEM Parti'nin açılışta tokalaşması normal bir durum değil.

"BAHÇELİ'NİN BU GİRİŞİMİNDEN HAYIRLI SONUÇLAR BEKLEMEK GAFLET OLUR"

Bir özel savaş oyunuyla daha karşı karşıyayız. Altını dolduran bir şey yok. Bahçeli'nin bu girişiminden hayırlı sonuçlar beklemek gaflet olur. MHP'nin grup toplantısında öyle sözler söylendi ki; iyi niyetten bahsetti, samimiyetten bahsetti işi getirdi Öcalan 'silahları bırakma çağrısı' yapsın. bahçeli Günahını bile karşılıksız vermeyecek bir kişilik. Kürt toplumunu yumuşatma; "bakın işte biz istiyoruz ama PKK istemiyor veya Öcalan istemiyor" deyip kesimleri karşı karşıya getirme oyunu var. DEM Parti'yi tartışıyorlar, sanki planın önemli bir ayağıymış gibi. DEM Parti'yi  mevcut durumundan uzaklaştırarak Milli Mutabakat mı dersiniz, Milli Siyaset mi dersiniz, ona eklemleme stratejisi var. Derler ya bir taşla iki kuş vuracaklarını düşünüyorlar. Böylece PKK'nın bittiğini ilan etmek istiyorlar.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Çelik 23.10.2024 12:43
    Abd ve israile hizmet eden pkk yı destekleyen kim varsa Türk vatandaşlığından çıkarılmalı
  • Deli urek 23.10.2024 12:36
    İsraildrn izin alamamış
  • Tahir 23.10.2024 12:33
    Çıkarmayın bunları...ayıp yahuu
  • Rofar 23.10.2024 12:32
    Hain Pkk bitmez pkk demek sadece eli keleş tutan değildir ülke içinde Hdp milletvekilleri ve seçmenleri olarak bir milyondan fazla pkk lı var pkk hiç bir zaman bitmez keşke bitse
  • Uğur Turhan 23.10.2024 12:30
    Pkk nın bitmesini kim istemez? ABD ve onun kuklaları. Ve içimizdeki Pkk nin varlığından nemalanan kuklalar.
Daha fazla yorum görüntüle