Siyaset kulislerinde Bahçeli'nin Öcalan çıkışının yankıları sürüyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün grup toplantısında elebaşı Abdullah Öcalan'ı TBMM'de PKK' terör örgütünü lağvettiğini ilan etmeye çağırdı.

Bahçeli'nin bu çıkışının ardından konuyla alakalı destek açıklamaları gelirken tepkiler de oluştu.

Onlardan biri de İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu...

ELİNE URGAN ALIP YERE FIRLATTI

İyi Parti'nin Meclis'teki grup toplantısında konuşan Dervişoğlu, Bahçeli'ye karşı sert sözler kullandı.

İyi Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında genel başkan Müsavat Dervişoğlu, eline aldığı urganı sallayıp, "Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu milletin geleceğini kasdettinin al bu ipi başının ucuna as." ifadelerini kullandı.

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 7 Yorum Var
  • Diyarbakır 23.10.2024 13:22
    Hadi ordan
  • Ahmet 23.10.2024 12:49
    Adama şov yapma lazım
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek