Bir aktivist 2010 yılında Afganistan'ın işgalinde görev yapan ve iki bacağını birden kaybeden şimdi de İsrail yanlısı olan senatör Brian Mast’a “Bacaklarına ne oldu, senin üzerinde de mi kırmızı üçgen vardı?" diye sordu.

Kassam Tugayları'nın yok ettiği hedeflerinin üzerinde yer alan "kırmızı ok"a gönderme yapılan ve emperyalist ABD zihniyetinin eleştirildiği video sosyal medyada büyük beğeni topladı.

DAHA ÖNCE DE İSRAİLLİ ŞİRKETİ REZİL ETMİŞTİ

Videodaki aktivist geçen hafta savunma sanayii fuarında İsraillilerin bulunduğu bölüme giderek, "En iyi bebek öldürme teknolojisi sizde mi?" sorusunu yöneltmişti.

BRİAN MAST KONGRE BİNASINA İSRAİL ORDUSU ÜNİFORMASIYLA GELMİŞTİ

Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçi Parti (GOP) adına Florida eyaletini temsil eden Brian Mast, İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarını başlattığı 7 Ekim 2023'ten 6 gün sonra Kongre binasında İsrail ordusunun üniformasıyla görüntülenmişti.

Mast, Filistin asıllı Demokrat Parti Temsilcisi Rashida Tlaib'in 10 Ekim'de Kongre binasının dışında Filistin bayrağı açmasına atıfta bulunarak, etrafındaki gazetecilere "Tlaib'in bayrağı varsa, benim de üniformam var." diye konuşmuştu.

 

Yorumlar 0 Yorum Var