Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde otomobildeki polis ekiplerinin yanına gelen kişi çekiçle polisin başına vurduktan sonra silah doğrulttu.

Olay, saat 9.30 sıralarında Bulgurlu Mahallesi'nde Söğütlü Çayır Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, emekli Albay Kadir O. ve oğlu Yaşar Tarık O. araçlarıyla seyir halindeyken polis ekipleri tarafından durduruldu. Baba oğul ile polisler arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

POLİS MEMURUNA ÖNCE ÇEKİÇ SONRA SİLAHLA SALDIRI

Şüpheli Yaşar Tarık O. araçtan aldığı çekiçle polis memuruna saldırırken babası Kadir O. aracın kapısını açarak ekiplere silah doğrulttu. Çekiçli saldırı sonucu polis memuru kafasından yaralanırken diğer polis memuru şüphelileri ateş etti.

Polise çekiçle vuran şahsın da avukat olduğu öğrenildi. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibini sevk edildi. Polis ekipleri emniyet şeridi çekerek sokakta güvenlik önlemi alırken çekiçle yaralanan polis ile 2 şüpheli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • saga 23.10.2024 17:15
    Savcı ve hakimlerimizi göreve çağırıyoruz bu saldırganlar derhal salıverilmeli, neden diye sormayın , zaten salacaklar, olan polisimize olacak.
  • Yılmaz 23.10.2024 16:57
    Adam emekli Albay, oğlu Avukat sözün bittiği yer. Muhtemelen son zamanlardaki gergin ortam nedeniyle polis üst perdeden konuştu bunların zoruna gitti. Ama silah çekmek ne, çekiçle saldırı nedir. Git şikayetçi ol. Her kafası atan silahla kendi işini çözecek se işimiz zor.
  • Recep YÜKSEL 23.10.2024 16:55
    Çekiçle saldırıyor ve kafasına vuruyor, cinayete teşebbüs diğeri silah çekiyor, ruhsatlı bile olsa her önüne gelene silah çekemezsin çekersen karşındaki şahsın da silahı varsa ki kolluk kuvveti olsun yada olmasın sana ateş etme hakkı olur, polis de doğrudan ateş etmiş bu net nefsi müdafaa ve görev başında kamu görevlisine engel olma ve silahlı saldırı.
  • Sabri 23.10.2024 16:47
    Birde albay görev yapan polise saygı duyacaksın yardımcı olacaksın ki damada saygı duysunlar
  • Enes 23.10.2024 16:44
    Polis olduğunu.l bilmeden saldirmislar . Yani normal vatandaş olsaydı adamı lime lime dograyacaklardi . Burada polisin hatası şu, ikisini de gebertecekti . Bu sefer ceza alırdı maalesef . Polisin başına gelen herhangi birinizin başına da gelebilir
Daha fazla yorum görüntüle