Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Lyon'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Kontraspor'da değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın ilk yarıdaki oyununu sert bir dille eleştirirken, kaleci Ersin Destanoğlu'nun performansına övgüde bulundu.

Kahveci, "İlk yarıyı konuşmak bile istemiyorum. Tek kelime ile rezalet. İlk yarıda sadece Ndour ile bir şut atıldı. 31. dakikaya kadar Beşiktaş'ın bir pasını bile göremedim. Sahanın içinde bu kadar yetenekli oyuncu varken, nasıl böyle bir futbol oynanır? Utandım, gerçekten utandım" dedi.

İkinci yarıda Beşiktaş'ın daha derli toplu bir oyun sergilediğini belirten Kahveci, "Kazandık mı? Kazandık. 2-0'da kazanabilirdik. Ama ilk yarı için 'saçı sakalı siyah olan beyazlamıştır' derim. Hayatımda böyle bir Beşiktaş görmedim. Bu oyuncularla böyle aciz bir futbolu kabul edemem" şeklinde konuştu.

Ersin Destanoğlu için ise, "Bu maçın kaydını al, sakla. Torununun torunları izlesin. Ne kadar top çıkardı, vallahi helal olsun!" ifadelerini kullandı. Kahveci, Ersin'in performansını öne çıkararak, onun katkısının büyük olduğunu vurguladı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek