Ünlü oyuncu Tekin Temel, Ezel, Güz Gülleri ve Acı Hayat gibi projelerde yer aldıktan sonra, sete gitmeye hazırlanırken evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Temel'in vefatı ailesini derin bir yasa boğdu. Cenazesi ise az sayıda katılımla gerçekleşti.

Daha önce kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı bilinen Tekin Temel, dün ikindi namazına müteakip Refiye Soyak Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede, oğlu Oğul Temel ve ağabeyi Tuna Temel taziyeleri kabul etti. Temel'in sanatçı arkadaşları Işıl Mete, Esma Hazal Kalaycı ve yakınları da törene katıldı. Ancak katılımın az olması dikkat çekti. Cenaze namazının ardından Tekin Temel, Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine katılan oyuncu Işıl Mete, "Hem çok üzgünüz hem çok şaşkınız. Hiç beklemediğimiz bir şey. Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın" dedi.

Esma Hazal Kalaycı ise, "Çok üzgünüz, hepimiz onu çok seviyorduk. Ondan çok şey öğreniyorduk. Sete sürekli neşe getiren bir insandı. Hala çok şaşkınız, sabah aldık haberi" diyerek duygu dolu anlarını paylaştı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Fatih 25.10.2024 10:43
    Dost edinirken dikkat etmek lazım.. Arkadaşlara dikkat etmek lazım, Allah için sevmek, Allah dostlarını dost edinmek lazım...