Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nın 4. gününde ziyarette bulundu. Fuar kapsamında bir konuşma yapan Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayisindeki ilerlemelerine vurgu yaptı. Konuşmasının ardından sahnede kendisine Kızılelma maketi hediye edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SAHA EXPO'daki ziyareti sırasında sahnede bulunan Kızılelma maketiyle ilgili Selçuk Bayraktar'la bir sohbet gerçekleştirdi. Bu diyaloga SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün de katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan sohbetinde Selçuk Bayraktar'a "Bununla teröristleri ne zaman vururuz Selçuk" sözleri dinleyenleri heyecanlandırdı. O anlar kamerlara böyle yansıdı...

Konuşmanın ardından Erdoğan, beraberindeki heyetle birlikte BAYKAR ve ASELSAN'ın dış sergi alanını gezdi. Bu tür etkinlikler, Türkiye'nin savunma sanayisindeki yenilikleri ve iş birliklerini ön plana çıkarırken, aynı zamanda sektör temsilcileriyle etkileşim fırsatları da sunuyor.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Misafir 25.10.2024 23:42
    Amin
  • Muttalip Tekiş 25.10.2024 22:40
    Rabbim Cumhurbaşkanımiza hayırlı uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin
  • El aziz 25.10.2024 22:29
    Aslan parçaları. Sizin kıymetinizi ne yazık ki ucuz hesaplar peşinde olanlar tarafından bilinmiyor. Deprem, pandemi, savaş, göç... Buna rağmen ülke ayakta. Bu kolay değil.
  • fatih 25.10.2024 22:16
    bu harika insanları görmek inanın insanın içine bir huzur veriyor.reis seni çok seviyoruz
  • ENVER BOYACI 25.10.2024 21:30
    Masallah reise Masallah milli teknolojilerimizi yapan muhendislerimize Rabbım sayılarını artirsin
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek