Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda 130 bininci konut anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Hatay'ın tamamına selam ve sevgilerimi iletiyorum. Bugün kardeşlik ve barış şehri Hatay’da önemli tören sebebi ile beraberiz. Hatay'ı alın dedik ve aldınız. Hatay gerçek belediyecilik ile tanıştı.

Hataylı kardeşlerimiz depremin yaralarını sarmaya çalışırken başkaları koltuk kapmacılık oynanıyordu. Hatay gündelik siyasetin kurbanı olmuştu. Cumhur İttifakı ile tek gündemi sizlere hizmet olacak kadro ile karşınıza çıktık.

Burası yeniden ayağa kalkacak. Hatay halkı beklentilerimizi boşa çıkarmadı. Emin ellere sayenizde teslim edildi. Cumhur İttifakı’nın gerçek belediyecilik vizyonuna inanan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Rabbim Hataylı kardeşlerimizden razı olsun. 31 Mart akşamı seçim yarışı bitmiş Hatay’a hizmet yarışı başlamıştır. Önemli olan Hatay’ın ayağa kalmasıdır. Önemli olan Hatay halkının dayanışmasıdır. Hatay belediyecilik hizmetlerinde parmakla gösterilecek. Hatay’ı çok daha güzel yerlere taşıyacağız. Hatay halkı beklentiyi boşa çıkarmadı.

Yorumlar 0 Yorum Var