Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin adı belli oldu. Ağıralioğlu'nun partiye Anahtar Parti ismini vereceği öğrenilirken parti ambleminin ise anahtar olacağı ifade edildi.

Gazeteci Gürkan Hacır, İYİ Parti'den ayrılan ve kendi partisini kuracağı konuşulan Yavuz Ağıralioğlu'ndan aldığı önemli bir bilgiyi paylaştı.

Hacır, partinin ismi olmaya aday isimlerden birinin büyük ihtimalle "Anahtar Parti" olacağını teyit ettiğini söyleyerek partinin adının kesin olarak yarın netleşeceğini Ağıralioğlu'ndan öğrendiğini teyit etti.

PARTİNİN ADI OLMAYA ADAY GÜÇLÜ İSİM: "ANAHTAR PARTİ"

Gürkan Hacır'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Yavuz Ağıralioğlu, biliyorsunuz İYİ Parti milletvekiliydi, partiden ayrıldı kendi partisini kuracağı söyleniyordu. Partisinin hazırlıklarına ilişkin bilgiler alıyorduk. Kendisiyle yazıştım, Yavuz Ağıralioğlu yeni partisinin adının "Anahtar Parti" olabileceğini ve güçlü adaylardan birinin bu isim olduğunu söyledi ama kesin kararın yarın verileceğini söyledi."

 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Deli 27.10.2024 09:52
    Eski günlere döndük bir hatırlayın O günleri arkadaşlar biri iki anahtar Bir ev bir araba diğeri Cennet tapusu Anahtarı eşit maaş garantisi verirdi Oy atmaya gitmeyelim SONRA bunlar Bir oy çıkmış derler birbirlerine Bizde deriz vallah bizim oyumuzdur Deriz olmazmi arkadaşlar
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek