Gazze'de başlatılan saldırıların 386. gününde de Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları direnmeye devam ediyor.

Kassam Cumartesi günü savaş hattından döndükten sonra bubi tuzaklı bir evi havaya uçurmayı başardıklarını, birkaç işgal askerini öldürüp yaraladıklarını ve Cuma günü şafak vakti Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye kampının kuzeyinde iki "Yasin 105" mermisiyle iki Siyonist tankı hedef aldıklarını bildiren bir askeri bildiri yayınladı.

İzzeddin El Kassam Tugayları, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tulkarem şehrinin Al-Salam mahallesinde kendisini kuşatan işgal güçleriyle çatışmaya giren ve bir binada saatlerce mahsur kaldıktan sonra Cumartesi günü öğleden sonra katledilen Tulkarem mülteci kampından şehit komutan Mühendis İslam Cemil Udeh'in (29) yasını tuttu.

TANKLAR "AL-YASİN 105" TANKSAVAR FÜZESİYLE VURULDU

İki Siyonist aracın iki Shawaz cihazı ve bir Al-Yasin 105 füzesi ile hedef alınmasına ilişkin görüntüler yayınlandı Görüntüler operasyonun planlandığı anı, ardından Mücahitlerin ilerleyerek düşman araçlarının yoluna iki Shawaz cihazı yerleştirmesini ve araçlardan birini "Al-Yasin 105" tanksavar füzesiyle hedef almasını belgeledi.

HELİKOPTER ÖLÜLERİ ALMAK İÇİN İNDİ

Kassam kamerası ayrıca düşmanın ölü ve yaralılarını tahliye etmek için bir helikopterin inişini ve pusu alanında imha edilen bir Siyonist aracın çekilme sahnelerini de belgeledi.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Zaza23 Elazığ 27.10.2024 13:31
    Allah sizden razı olsun
  • gardass 27.10.2024 13:08
    bu gelen helekopterleri neden furmuyolar anlamadım gitti
  • Seferi 27.10.2024 12:56
    Selam olsun yiğitlere.. "Ey İnananlar! Aranızda dininden kim dönerse bilsin ki, Allah, sevdiği ve onların O'nu sevdiği, inananlara karşı alçak gönüllü, inkarcılara karşı güçlü, Allah yolunda cihad eden, yerenin yermesinden korkmayan bir millet getirir. Bu, Allah'ın dilediğine verdiği bol nimetidir. Allah her şeyi kaplar ve bilir." (El-Maide; 5/54)
  • Suat 27.10.2024 12:44
    Allah yar ve yardimciniz olsun aslanlar....
  • Candostbay 27.10.2024 12:36
    Allah (c.c) Siz Mücahit kardeşlerimize güç kuvvet versin..!
Daha fazla yorum görüntüle