Hatay'da 30 yıldır güvercin besleyen Mehmet Çiftçiler, 5 katlı apartmanın çatısına 40 bin TL harcayarak vinçle konteyner koydurdu.

"Çok ilginç bir görüntü oluştu, güvercin sevgisi bir başka oluyor"

Konteynerin 5 katlı apartmanın çatısında ilginç bir görüntü oluşturduğunu dile getiren Emek Mahallesi Muhtarı Celal Sarı, "Arkadaşlar konteyneri 5'inci kata koymaya çalıştılar. Güvercin besleyen bir arkadaşımızdı. Sabah baktığımda vinç gelmişti. Çok farklı bir görüntü oluştu. Arkadaşlara yardımcı oldum. Konteyneri çıkartmak için yaklaşık 1 saat uğraştılar. Konteyner daha önce de üst yoldaydı, üst yoldan başka bir apartmanı aldılar ve başka bir apartmandan da kendi apartmanın üzerine aldılar. Konteyner çatıda şahane duruyor. Çok ilginç bir görüntü oluştu, güvercin sevgisi bir başka oluyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Amasya'lı 27.10.2024 14:17
    kaçak yapıdan sayılıp acilen indirilmeli bu ne yaa arkadaş insanların can güvenliğini tehlikeye atıyorsun. güvercin besleyecek sen yap bir kümes besle guvercinlerini bu kadarına da pes doğrusu.
  • Cihat şart 27.10.2024 12:22
    Peygamberimizin torunları hasan hüseyşde güvercin bezledi söylerler hayvan beskemek bir terapidir igtiyaclarını gşdermek sorumluluk ister herşeyin aşırısı zarardır