Almanya’nın Köln kentinde terör örgütü PKK/YPG yandaşları tarafından düzenlenen gösteride İsrail bayrakları açıldı.

Köln tren istasyonu önünde toplanan kalabalığın, örgüt paçavralarını ve İsrail bayraklarını taşıdığı görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

TÜRKLERE SALDIRDILAR, ALMAN POLİSİ İZLEDİ

Paylaşılan videolarda, örgüt yandaşlarının çevredeki Türklere saldırdığı ancak Alman polisinin müdahalede bulunmadığı görüldü.

Vatandaşlar, sosyal medyada olaylara sert tepki gösterdi.

Yorumlar 112 Yorum Var
  • Misafir şenol seven 28.10.2024 23:05
    Ağzına sağlık aynen öyle olmalı
  • inspektör Kolombo 28.10.2024 22:48
    bunların, Türkiye'deki malvarlıklarına tedbir koyarak el koymalı ve Vatandaşlıktan derhal men etmeli, ayrıca Türkiyede ikamet eden tüm aile bireylerine titiz inceleme başlatmalı takibe alınmalıdır, gerekirse Vatandaşlıktan men edip sınırdışı etmeli ! fotograflarıyla birlikte isim isim hepsini ivşah etmeli !
  • Pekaka=Siyonist 28.10.2024 22:35
    Pekaka ve uzantısı sözde parti özde terör örgütü yıllarca Kürt kartını oynayıp bölge halkından destek elde etmeye çalıştı. Asıllarını ve amaçlarını gizlediler. Bağımsız Kürdistan diye İsrail’in arz-ı mevud emeline hizmet eden bu çapulcuların gerçekte Kürt olmadığını bilen biliyor. Ermeni ve daha derinde yahudidirler.
  • Osman 28.10.2024 22:33
    PKK/PYD zaten onlara hizmet ediyor. Türk'ü Kürt'ü Arab'ı birbirine kırdır, sonra zionist ağaları heryeri zapt etsin. Her yeri kan gölüne çevirsin. ABD uzmanları bile bunu açık, açık söylüyor. Bilmeyen mi var.
  • Fatih 28.10.2024 22:22
    Gerçek yüzlerini göstermişler buna rağmen hala bunları destekleyen varsa haindir.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek