HABER7

Cumhuriyet'in 101. yılı geçtiğimiz gün tüm Türkiye'de kutlanırken İzmir'deki kutlamalarda bir skandala imza atıldığı ortaya çıktı. İzmir'de bulunan bir okulda kliplerinde uyuşturucu kullanımına özendirdiği gerekçesiyle Mayıs ayında gözaltına alınan Azeri asıllı şarkıcı Asya Alizade'nin şarkısıyla çocukların dans ettirildiği öğrenildi.

UYUŞTURUCU ÖZENDİREN KİŞİNİN ŞARKISIYLA DANS GÖSTERİSİ

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Vali Rahmi Bey İlkokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında küçük çocuklar için dans gösterisi düzenlendi. Ancak gösteride büyük bir skandala imza atıldığı ortaya çıktı. 

Küçük yaştaki ilk okul öğrencilerinin kliplerinde uyuşturucu madde kullanımını özendirmek suçundan mayıs ayında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan ve gözaltına alınan Türkiye'de rap müzik yapımcısı Azeri asıllı şarkıcı Asya Alizade'nin 'Anormal' şarkısında dans ettirildiği görüldü.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Skandalın ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada vatandaşlar okul yönetimine tepki gösterdi. Söz konusu videoya tepkiler çığ gibi büyüyor. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, skandal görüntüler sonrasında konuyla ilgili okul idarecileri, tören komitesi ve öğretmen C.A. hakkında soruşturma başlattı.

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 183 Yorum Var
  • MUSTAFA 02.11.2024 21:47
    içki-sigara-uyuşturucu vs zararlı alışkanlıklar ve ahlaki değerlerin kaybolmasına engel olmak isteyen önce evinden tv yi bilgisayarı uzaklaştırsın...biri yazmış çocuklarımızı bu öğretmenlere bırakıyoruz ahlakını bozuyor diye...çocuk okulda 6 saat kalıyor geri kalan 18 saati evde ...18 saat sen bişey vermezsen başkaları bozar tabi
  • İLHAN YALÇIN 01.11.2024 22:41
    Okul yöneticileri ve program hazırlayıp sunanlar derhal görevden el çektirilmeli. Bunlar sapıklıktan tutuklanmalı. Bir kişi bile bu rezaleti önceden görmedi ise görmezlikten geldiler demektir. Hükümet ve sendika temsilcilerini göreve davet ediyorum.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek