Yurtdışında meydana gelen olayda ağızlıksız olarak dolaştırılan ve başıboş bırakılan Pitbull cinsi köpekler, parkta oynayan küçük çocuklara dehşeti yaşattı.

ETRAFTA BULUNANLAR ÇOCUĞU KURTARMAK İÇİN DAKİKALARCA UĞRAŞTI

Parka giren pitbull cinsi köpekler, küçük çocuklardan birini ağır şekilde yaraladı. Yardım çığlıklarının ardından olay yerine gelen çevre sakinleri, köpeklerin saldırısından çocukları kurtarmak için dakikalarca uğraştı.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 63 Yorum Var
  • Elif 16.12.2024 04:59
    Çocuğun durumu nasıl
  • MURAT 15.11.2024 23:59
    Köpek ısırmış şekilde kitlendiğinde vurmak bir işe yaramaz. Bu haldeyken ne olursa olsun köpek acı hissetmez ve bırakmaz. Tek çözüm köpek küçükse ellerimizle boğazını sıkarak nefessiz bırakmak ve bayılmasını sağlamaktır (30 sn yeterli) Köpek büyükse kolumuzu boynuna doladıktan sonra mümkünse köpeğin üzerine yatılarak nefesi kesilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek