Etimesgut'ta, kanında uyuşturucu tespit edilen sürücü H.E.K., virajı alamayarak kaldırıma çıktı ve 64 yaşındaki Saniye Karyağdı'ya çarptı. Karyağdı, hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 9 Temmuz 2024'te Şapka Devrimi Caddesi'nde meydana geldi. Sürücü H.E.K., kazanın ardından yara almadan araçtan çıktı. İç kanama geçiren Karyağdı, hastanede yaşamını yitirdi. H.E.K.'nin kanında sentetik uyuşturucu tespit edildi ve cezaevine gönderildi. İlk duruşmada, H.E.K.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 13 Yorum Var
  • mert 24.11.2024 20:39
    bu ülkede laik hukuk bütün kötülüklerin anası
  • H. Bayram. 19.11.2024 17:10
    Kanında uyuşturucu madde ile şapka devrimi caddesinde kaza yapmış. Eskiden şapka takmayanlar idam ediliyormuş şimdi şapkasız vaziyette insan öldürenler serbest bırakılıyor. Rüzgar ekildi fırtına biçiliyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek