Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat 2022'de "Ukrayna'da özel askeri operasyon" başlattıklarını duyurmasıyla başlayan savaş şiddetlenerek devam ediyor.
Rusya Savunma bakanlığından videolu paylaşım yapılan açıklamada Ukrayna'ya ait MiG-29 savaş uçağı ve 15 askerin öldürüldüğü ifade edildi.
Açıklama şu şekilde;
İskender taktik füzesi, Dnepr hava üssünde misket bombası ile donatılmış savaş başlığı ile AFU Mig-29 uçağını imha etti
İsabetli saldırılar sonucunda bir MiG-29 savaş uçağı ve 15 kadar teknik uzman etkisiz hale getirildi.
Kırım'dan gelen paraşütçüler Ukraynalı militanlar ve donanımla çatışmaya girdi. Dahası, düşman Kursk bölgesindeki bir sınır bölgesinden geçmeye çalıştığında Batı yapımı bir Mastif zırhlı aracı ele geçirdiler.
-
edep
25.11.2024
11:57
kırım bizim karadeniz bizim
savşanlar ukrayna rusya
ucu bize mutlaka dokunacak
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Misafir
25.11.2024
10:18
Bu sizin savasiniz degil abd deccali icin olmeyin Ukrayna rusya in dostu olmali abd nin ne isi var abd mekdikayla savasiyormuki siz ruslarla savasiyorsunuz. Batinin askeri olmayin basinizdaki yahudi asilliyi indirin savas bitsin
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle