Taksim Gezi Parkı Dayanışma Platformu temsilcileri 7 başlık altında topladıkları talepleri Başbakan Vekili Bülent Arınç'a iletti.
Yorumlar 5 Yorum Var
  • adem 08.06.2017 15:33
    Gezi olayları aklıma geldi ve soylebi bakinayim dedim. Yahu bu capulcular devletle kendilerince pazarlık yaptı bu haddini bilmezler yargilandimi yargilanmadimi
  • Zekeriya B 06.06.2013 03:33
    Azinligin degil.... bunlar ne söyler. Bunlar Türkiyenin 100 birini bile temsil etmiyor. Kalkmislar bir de talep de bulunuyorlar. Bu gün siz park yiderek ortaligi karistirdiniz yarin da baska bir sey icin vatani yine savas alanina cevirsiniz. Yaralananlaris iz yaraladiniz ya da kendilerini yaraladilar. O kadar kaldirim taslarini ve diger tehlikle arz eden maddeleri siz attiniz, polis size cicek mi verecekti. Birakin bu yalanlari da söyleyin islam düsmani oldugunuzu, korkmayin kimse bir sey yapmaz sizin verdighiniz zarari vermez. Cünkü imanli insan baska imanli kardesine zarar vermez. Siz herkesi salak mi saniyorsunuz. 300 kisi cikmissiniz oraya terörö estiriyorsunuz ve talebde bulunuyorsunuz. Ben oraya ciksam ki cok ksi tanimiyorum sizden daha cok insan sokaga dökerim. Allah size akil fikir versin de huzura kavusun.
  • Muhammed İzzet 05.06.2013 20:06
    Yazık, çok yazık. Gerçekeleri apaçık çarpıtan bu zihniyete itibar edenlere sadece acımak gerekir. Yazık ama çok yazık.
  • ESİN YALNIZ 05.06.2013 18:40
    Hangi Ülke adına. çalışıyorsunuz? onu açıklayın...
  • mehmet 05.06.2013 17:53
    bu adam kim?. kim seçti? bir siyasetçi gibi konuşuyor. kimi temsil ediyor ? ne zaman seçim oldu? kabul edilmeyecek şeyleri sayarak çözümün önünü tıkamak istiyorlar. baktılar eylem bitiyor hemen kendilerini temsilci adı altında önlemek istiyorlar... Halk bunlara seçimde cevap verecektir. zaten parkla ilgili referandum teklifini düşünmeden reddetmişler demek ki temsil edilmediklerini biliyorlar.. parka dokunulmasın tamam ama 3.köprüye veya diğer şeyler engellenemez.