Suriye'de Baas rejiminin devrilmesinin ardından, başkent Şam'da gönüllü gençler sokakları temizlemeye başladı. Mezze başta olmak üzere çeşitli mahallelerde bir araya gelen gençler, Beşşar Esed rejimi döneminde bakımsız kalan bölgeleri temizlemek için harekete geçti.

Belediye hizmetlerinin henüz başlamadığı Şam'da, gönüllüler çevredeki çöpleri toplayarak sokakları süpürdü. Gönüllülerin organizatörü Leys Şeyh, "Son günlerde sokaklarda görevliler çalışmıyor. İnsanlar temiz sokaklarda gezebilsin diye arkadaşlarımızla bir araya geldik," dedi.

Gönüllülerden Yasemin Seydo, sokakları temiz görmek istedikleri için bu çalışmaya katıldıklarını belirtirken, Mezze'de yaşayan Ahmet Gadah ise "Çocukların temizlik yapmalarını görünce çok mutlu oldum. Bu çocuklar Suriye'nin geleceği," diye konuştu.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • adem 12.12.2024 08:17
    bir filiz orman olur inşaallah
  • konuk 11.12.2024 19:28
    güzel insanlar en azından bir umut ışığı olur
  • Çetin Yıldırım 11.12.2024 18:47
    Vatan kolay kazanılmıyor. Sahipsiz vatanın batması hak dır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.
  • Ülkem 11.12.2024 17:55
    maşallah Allah cc yardımcıları olsun inşallah.
  • Misafir 11.12.2024 17:49
    İşte bir örnek bu herşey vatan için darısı bizim gençlere
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek