Türkiye'nin desteklediği Suriye Milli Ordusu'nun (SMO) Özgürlük Şafağı Operasyonu ile Tel Rıfat, ve Münbiç'i terör örgütü PKK/YPG'nin elinden kurtarmasının ardından terör örgütünde yaşanan büyük panik devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde örgütün propaganda aygıtı Sterk TV'ye konuşan PKK elebaşı Murat Karayılan, Suriye'de PKK/YPG tarafından işgal edilen bölgelerle hiçbir ilişkilerinin bulunmadığını öne sürmüştü. Karayılan "PKK olarak Rojava'da herhangi bir varlığımız yoktur. Rojava'daki hiçbir güç ve örgüt ile organik bir ilişki ya da bağlantımız yoktur. Bizim (PKK olarak) ne zaman Rojava'ya gittiğimiz ve çıktığımız bellidir." demişti.

PKK elebaşlarından Helin Ümit, Karayılan'I yalanladı:  İlk söylenen şey bütün gruplar silahlarını bıraksın. Niye bıraksın yani? Yani mesela ortaya çıkan bir şey yok ki, bir gelecek perspektifi yok ki.

CULANİ KARARLI

Geçtiğimiz günlerde Heyet Tahrir Şam'ın (HTŞ) lideri Ahmed eş-Şara (Ebu Muhammed el-Culani), Suriye Savunma Bakanlığı'nın tüm silahlı grupları dağıtacağını ve tüm silahların Suriye devletinin yetkisi altında olacağını vurgulamıştı. 

"ESED O KADAR DA KATLİAM YAPMADI"

Dünyayı dehşete düşüren Esed rejimi katliamları hakkında ise terörist Ümit "Esad rejimin evet Kürtlere yaptığı haksızlık, zulüm, tanımama, kimliksizleştirme, doğal asimilasyona uğratma gibi politikalar olsa da kaba fiziki mesela katliam şeyleri azdır yani. Yani öyle bir gerçekliği vardır." dedi.

Yorumlar 105 Yorum Var
  • bülent 21.12.2024 15:58
    her neye mal olursa olsun abd maşası pkk terör örgütü içimizde ve sınırlarımızın yakın yerlerden temizleyeceğiz
  • Zahit 21.12.2024 15:37
    ahlaksiz vicdansiz eset kürtlere en agir iskenceleri yapti milyonlar ülkesininden kacti kimlik bile vermedi kalkip türkiyeyi kiyasla utanmaz rezil
  • Selam 21.12.2024 14:10
    Yeryüzünün zalimleri, katilleri ve şeytanları. israil ve amerika'nın komutlarıyla hareket edersiniz. İnşallah sonunuz yakındır.
  • Heredot cevdet 21.12.2024 12:46
    Sarı sana çok yakışır,,,,,, sarı torba çok moda denemelisin.....
  • Ali can 20.12.2024 16:18
    Bu kadını Sabri Ok mu eğitmiş !
Daha fazla yorum görüntüle