Sarıyer'de kız arkadaşının içki içtikten sonra hastaneye kaldırıldığını öğrenen bir kişi, tekel bayini bastı. Sahte içki sattığını iddia ettiği iş yeri sahibine küfrederek tehdit eden kişi, dükkandaki bir kişi ve iş yeri sahibi tarafından sopayla darbedildi. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 8 Aralık Pazar günü saat 21.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın akşam saatlerinde tekel bayine giderek içki satın aldı. Aldığı içkileri tüketen kadın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kadının erkek arkadaşı ise bir arkadaşıyla birlikte tekel bayine giderek iş yeri sahibini sahte içki satmakla suçladı ve tehdit etti.

İş yeri sahibine küfreden kişi, dükkandaki bir başka kişi tarafından yumruklandı ve ardından iş yeri sahibi tarafından sopayla darbedildi. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

 

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 9 Yorum Var
  • Vorvzakone 20.12.2024 22:57
    Nede Olsa Dostunu satmadi Helal olsun kral
  • Misafir 18.12.2024 21:31
    haramdan uzak durun gerçek olanı sahte olanı aynı şeytan pisliği nasıl ölürsek öyle diriliriz keskin sirke küpüne zarar
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek