Sultangazi'de polisin 'Dur' ihtarına uymayan ve bir süre kaçtıktan sonra yakalanan otomobilin bagajında, sürücü Engin Çelik'in boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşe Çelik'in cesedi bulundu.Engin Çelik'in cinayeti Eyüpsultan ilçesinde işlediği ve eşinin cesedini otomobilin bagajına koyduktan sonra Sultangazi'de yakalandığı öğrenildi. Cinayeti gören çevredeki bir kişinin cep telefonu ile çektiği görüntü ortaya çıktı. Görüntüde, sürücü kapısı açık olan aracın dışında Engin Çelik'in elinde tabanca ile dolaştığı ve cep telefonuyla konuştuğu görülüyor. Görüntüyü çeken kişi ise kayıtta, araç sürücüsünün tabanca ile öldürüldüğünü söylüyor. 

Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
Yorumlar 22 Yorum Var
  • Salim 07.01.2025 10:02
    Öldurme olayı kadının sözü geçerli kadın hakları diye diye bu hale geldik.okulda ögretmenler disiplin yapamıyor ögrenci hakkı ögrenci hakkı diye diye ögretmenler kafayı yedi.evde kadın yüzünden erkekler kafayı yedi suçluyu yakala kanun yok polis kafayı yedi .yakalasa ne yazıyor arka kapıdan çıkıyor.evde erkek güvenlikte polis okulda ögretmen in piskolojisi kalmadı.
  • Mehmet 07.01.2025 09:37
    Mesele sadece öldürme veya öldürülme mi? Cezalar zaten ağır erkek için? Sonucu yorumladığımız sürece çözüme ulaşamayız, olayın sebepleri sorgulamalı. Kanunlar iki tarafı da rencide etmeyecek şekilde, adaletli düzenlenmeli. Bu olaylar sosyolojik, tek yönlü değil
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek