Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa Büyükelçilerine yaptığı geleneksel konuşmasında Suriye'deki terör örgütü PKK/YPG'ye sahip çıktığını bir kez daha açıkladı. Skandala imza atan Macron, "Fransa PKK/YPG terör örgütünü terk etmeyecek" sözünü de verdi.
07.01.2025 13:59
“DÜNYA” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Mustafa Özer
08.01.2025
10:26
Pkk 'ya sahip çıkıyorsan ülkende misafir edebilirsin.
Beğen
-
Unkapanli hasan
08.01.2025
01:53
Sayin macron suz oncee bi kiliseye gidiiin iyice bi gunahecikariiin cikardiktan sonra geliin muttefik gibi Tutkiyenin karsisina cikiin veyaa muttefiksiiz Turkiyenin karsisina cikin ne istediginizi haykiriiiin boylee teror zibidileriyle bir yere varamassiniiiiz
Beğen
-
Burhan
07.01.2025
21:16
Macrom hiç FARKETMİYOR.Senide oraya GÖMERİZ.Yalnız şunu unutma, burası Girit değil.Kaçacak yer bulamazsın.Bunları aklından çıkartma.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Esher ss
07.01.2025
21:07
Macron ( makron) siz maymuna sapka giydiren ona cagdas diyen degilmisiniz
Cagdaslik iki yuzluluk degil makron benden sana soylemesi tarla faresi gibi hele hicmi hic Suriyye burnu sokma cunku mitarantin zamanin pkk ya silah verip benim kurt kardesleri vurdurdun unuttugumuzu sandin o burnun oyle kirilirki tampon kodurmak zoruda kalirsin. !!!!!!!!!
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Gürbüz
07.01.2025
18:45
Bu yaptıklarınız son bulacaktır, Yüce Allah'ın izni keremiyle, inşaAllah.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle