Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde 7 Aralık'ta yaşanan olayda, Mustafa Akbuğa (51), kantin çalışanı Derya Kozak (37) ile tartıştıktan sonra dehşet saçtı. İddiaya göre aralarında ilişki bulunan ikilinin tartışması sırasında Akbuğa, yanında getirdiği tabancayla önce Kozak'ı vurdu, ardından aynı silahla intihar etti.
Kozak ve Akbuğa olay yerinde hayatını kaybederken, güvenlik kamerası görüntüleri olayın dehşetini gözler önüne serdi. Görüntülerde Akbuğa'nın bir süre konuştuğu Kozak'a önce ense ardından göğüs bölgesine ateş ettiği, daha sonra silahı kendisine doğrulttuğu anlar yer aldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
-
Gökhan
14.01.2025
20:53
Evlilik yok arkadaşlık var,nikahsız birliktelik var,zina var sonunda ölüm var .Adam kendi cezasını kendisi vermiş,islama göre haksız yere bir insanı öldüren öldürülür. Haklıyken öldürme ise sadece savaşta ve nefsi müdafaa durumunda vardır.Kadının her ne suçu olursa olsun (aldatma vs)adam haksız yere öldürmüştür.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Zeynel
11.01.2025
09:50
Özel hayat diye diye hayatınızı bitiriyoruz Allah şaşırtmasın
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Misafir
11.01.2025
09:14
Burdan yetkililere sesleniyorum: ALLAH için şu silahları toplayın yoksa böyle her öldürenin günahı sizede yazılacak
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
NOKTA
11.01.2025
09:04
Bizler islamı yani KUR'AN'ı okuyup anlamadan yaşamaya devam ettiğimiz sürece hatasız ölmeyeceğiz
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
KASIM
11.01.2025
08:44
İnsanlar bu silahları nereden buluyor, nasıl rahat rahat taşıyabiliyor. Acilen bunun önüne geçilmeli. Ülkede silah taşıması gereken kişiler asker polis vs. belli. Her önüne gelen silah taşımamalı
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle