İslam Memiş'ten Piyasa Yorumu: Altın ve Bitcoin'de Düşüş Beklentisi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altın için 2.600 dolar beklentisini sürdürdüğünü ve gram altının 2.980-3.080 TL aralığında kalmasını beklediğini belirtti. Bitcoin'in ise 90 bin dolar seviyesine düşebileceğini ifade etti.

Memiş, ABD enflasyon verisinin bu haftanın en önemli verisi olacağını vurgularken, doların uluslararası piyasalarda değer kazandığını ve dolar endeksinin (DXY) 109,49 seviyesinden kapanış yaptığını söyledi. Ayrıca, Euro'nun en ucuz kalan enstrümanlardan biri olduğunu belirtti.

BIST 100 endeksindeki düşüşe dikkat çeken Memiş, endeksin 9 bin 910 puan seviyesine gerilediğini ve bu hafta 9 bin 800-10 bin 200 puan aralığını takip edeceğini ifade etti. Gümüş piyasasında ise ons gümüşün 30 dolar seviyesinin altına sarkabileceğini ancak orta ve uzun vadede yükseliş beklentisinin devam ettiğini söyledi.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek