Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde eğitim gören lise öğrencileri, yarı yıl tatili öncesi takdir belgesi alamadıklarında yaşadıkları hüzünü, "Gassal" filminden esinlenerek çektikleri kliple anlattı.
Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, 4 milyondan fazla izlenen ve büyük ses getiren "Gassal" dizisinden esinlenerek çektikleri kliple takdir belgesi alamadıklarında yaşadıkları hüzünü anlattı. Öğretmenlerin de oynadığı klipte, takdir belgesi alamayan bir öğrencinin hüznü "Gassal" dizisindeki sahneler canlandırılarak anlatıldı.
Senaryo gereği, takdir belgesi alamayan bir öğrenci hüzün yaşarken, diğer öğrencilerin oluşturduğu orkestra tarafından "İçim Yanar" şarkısı söylendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.
-
Erdoğan
17.01.2025
20:30
Hayatımda hiç teşekkür takdir alamadım. Herkes elinde sallaya sallaya eve gelirdi. Ben cebime saklayıp eve gelirdim. Babacığıma bir teşekkür belgesi veremedim. Uyanıklar hocalardan birer not alırdı,ve teşekkür kazanırdı. Ben yapamadım. Ama üniversite sınavında onların % 90'ı kazanamadı. Fakir eğitim fakültesini kazandım. Atandım. İş teşekkür takdir belgesini almakta değil. Devamını getirmekte.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
erg
17.01.2025
18:20
Harikasınız çocuklar
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Mehmetcik
17.01.2025
18:01
Harikasınız çocuklar sizlerle gurur duyuyorum
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Düşük emekli
17.01.2025
17:46
Güzellerin güzelliği daha bir güzel oluyor, Eyvallah
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Vatansever
17.01.2025
17:44
Çok güldüm vallahi, tebrikler geleceğin güzel insanları.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle