Esenyurt'ta 21 kilogram diye 10 kilogram patates satan seyyar satıcının terazi oyununu, vatandaş bozdu.

Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul’un Esenyurt ilçesi Talatpaşa Mahallesi 1015 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kamyonetiyle sokağa gelen seyyar satıcı bir vatandaşa 20 kilogram patates sattı. Aldığı çuvalın ağırlığından şüphelenen vatandaş patates çuvalını tekrar tarttı. 20 kilogram diye satın aldığı çuvalın 10 kilogram olduğunu gören vatandaş durumu zabıta ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri seyyar satıcının 21 kilogram olduğunu belirterek sattığı çuvalları tek tek tarttı ve ürünlerin 10 kilogram olduğu ortaya çıktı. Ardından, zabıta ekiplerinin seyyar satıcı hakkında işlem yaptığı öğrenildi. Seyyar satıcı tarafından kandırılan kadının ise parasını geri aldığı öğrenildi.

Seyyar satıcının tartı oyunu ve zabıta ekiplerinin müdahalesi cep telefonu kamerasına tarafından görüntülendi. Görüntülerde, zabıta ekiplerinin seyyar satıcıya müdahale ettiği ve patates çuvallarını tarttığı esnada satıcının, 'sıkıntı yok ağabey' dediği anlar yer aldı.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 9 Yorum Var
  • Esnaf 25.01.2025 13:17
    Allah niye rahmet vermiyor işte bu yüzden
  • emekçi 25.01.2025 13:05
    büyükçekmece mimarsinan cumartesi pazarında bu terbiyesizliği yapan %20 esnaf bozuntusu var,twiterdan 10 kere belediyeye şikayet etmemize rağmen ilgilenilmiyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek