Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Ege Denizi'nde art arda gerçekleşen depremler halkta endişe yarattı. Bugün saat 15.51'de merkez üssü Ege Denizi olan 4,2 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği bildirildi.
AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Ege Denizi'nde daha önce 3.9, 3.7, 3.6, 3.5 ve 4 büyüklüğünde depremler yaşanmıştı. Depremler, özellikle Yunanistan’ın Santorini adası yakınlarında etkili oldu. Bu artçı sarsıntılar, adada heyelanlara yol açtı ve yerel halk arasında tedirginliğe neden oldu.
Yetkililer, depremlerin ve heyelanların zararlarını değerlendirmek üzere bölgeye ekip göndermeye devam ediyor. Halkın panik yapmaması ve gerekli tedbirleri alması gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.
-
Bozkurt
04.02.2025
23:54
12 ada misakı millidir. Yani Türk adasıdır. Balkan savaşlarında Osmanlı ingilizlere verdi.Rahmetli Atatürk yaşasaydı alacaktı ama erken vefat etti. Yunan adası değildir. yerin dibine batsın demiyelim. İşgal edilmiş Türk adalaridir diyelim
Beğen
-
Muharrem Doğan
03.02.2025
18:52
Bizim rum severler koşun yunanlar zor durumda!
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Vatandaş
03.02.2025
18:29
Bu Yunan adalarıegenin dibine batar inşallah
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Mahmut.
03.02.2025
17:56
Angaraya gel
Beğen
-
Osmanlı
03.02.2025
17:49
Beter olsunlar.
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle