Behzat Ç. dizisi ile hafızlara kazınan 31 Mart'ta CHP Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu siyaset tarihinde bir ilke imza atarak görev süresinde oyunculuğa devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • aksaray 04.02.2025 17:02
    hani bu belediye başkanı millete hizmet edecekti. ama ne yapsın adam chp nin ekmeğini yemiş hala yiyyor. yapacak bir şey yok.
  • Mltyl 04.02.2025 15:20
    Bırakın ne yaparsa yapsın belediyede olsa oturacak gitsin ne yaparsa yapsın
  • Ferr 04.02.2025 14:27
    Bu değil miydi vali filminde de oynayan.. Merhum Recep yazıcıoğlundan hiç mi bir şey öğrenmemiş acaba
  • Misafir 04.02.2025 14:23
    Adam yatmaya gelmiş! Belediye başkanlığını sabah 9 akşam 6 dan ibaret sanıyor. Buna oy verenlere yazıklar olsun.
  • Nokta 04.02.2025 13:55
    Recep Tayyip Erdoğan senin durmaksızın çalışıp, il,il dolaşman, açılış değil... Toplu açılış törenleri yapman. Yurtiçi, yurtdışı ülkeyi en iyi şekilde uykusuzca yönetmen... Sana dualarımız sonsuz. Seni canımızdan çok seviyoruz milleti için, gelecek nesillerin geleceği için çalışan Dünya'da ahiretini kazanmak bu olsa gerek. Çalışkan uzun Adam seviyoruz seni. İyiki varsın. Bizlere örneksin.
Daha fazla yorum görüntüle