14 Kasım 2020'de Kovid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci yazar Ahmet Kekeç'in yeni yayınlanan bir videosu sosyal medyada gündem oldu.
8 sene önce çekilen, ve Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç tarafından yeni paylaşılan videoda, Gazeteci-Yazar Ahmet Kekeç, tutuklanan gazeteciler için yapılan bir belgeselde konuşmuştu.
"BEN HİÇBİRİNİZİ YANIMDA GÖREMEDİM"
Yayınlanan videoda Kekeç şu ifadeleri kullandı; "Bana da çok dava açıldı. Benim hakkımda 100 küsür dava açıldı, niye dava açıldı söyleyim mi. Türkiye'de militarizme karşı çıktığım için açıldı. Türkiye'de darbelere karşı çıktığım için açıldı. Türkiye'de askerin siyasete müdahalesine itiraz ettiğim için açıldı. Ben hiçbirinizi yanımda göremedim. Hiçbirinizi mahkemelerde göremedim. Hiçbirinizi, basın enstitüsünü Gazeteciler Cemiyetini göremedim yanımda nerdesiniz siz"