Adana’da trafikte çıkan tartışmada kamyonetle otomobilin önünü kesen 6 kişinin sürücü ile yanındaki yolcuyu darbettiği anlar kameralar tarafından kaydedildi.
Olay, dün akşam Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Trafikte kamyonet ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine kamyonetten inen 6 kişi, otomobildeki 2 kişiye saldırdı. Otomobil sürücüsüyle yanındaki arkadaşı, tekme-tokat dövüldü.
Çevredekilerin araya girmesi ile kavga son buldu. Taraflar, araçlara binerek yoluna devam etti. O anlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
-
Denizci
10.02.2025
19:42
Adalet nerede nerede kanunlar neden cezasız kaliyorlar
Beğen
-
Hakan Günver
10.02.2025
18:44
Sokaklarda maganda istemiyoruz, artık huzur gelsin. Bu 6 kişi de tespit edilip mutlaka ibretlik ceza almalıdır.
Beğen
-
Ulak
10.02.2025
18:27
Yeni kanun çıkmış trafikte araçtan inip kavga eden 5 yıl hapis yatacak diye doğrumu doğruysa medya devamlı gündeme getirsin
Beğen
-
Sezer
10.02.2025
17:26
polis ceza yazmakla meşgul düzene bak
Beğen
-
ahmeteminn
10.02.2025
17:25
fakir hep fakir :)
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle