Gezi Olayları sırasında göstericilerin kapısını kırarak girdiği Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii'nden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Görüntülerde haçlı önlüklü doktor, caminin kapısının tekmelenmesi ve öpüşen gençler dikkat çekiyor.
Yorumlar 9 Yorum Var
  • onursal özel 29.06.2013 12:37
    KORLER. GÖRÜNTÜLER DE BİR ANORMAL BİŞİ YOK CANLARİ PAHASİNA YEDİGİ GAZLAR DAN DOLAYİ SERSEMLEŞMİŞLER ALLAHİN EVİNE SİĞİNMİŞLAR BUNU FARKLI YORUMLAMAK GEREKMİYOR YOK SARHOS YOK İÇKİLİ SİZ İÇKİLİ VE SARHOSLARİ DİŞLAYACAGİNİZA ELİNDEN TUTUP DOGRU YOLU GOSTERDİNİZMİ Kİ !!!
  • enes kaplan 29.06.2013 11:59
    öpüşerek devrim.. abim fırsatı kaçırmamış arada sırada gidip kızı öpüyo. herhalde fırsat bu fırsat diyor. adamın bulunduğu yerin farkında bile olmadığını düşünüyorum. bunların derdi eylem değil soytarılık.
  • NEDİM ERTAŞ 29.06.2013 09:21
    Kızılhaç işareti . Kenan kardeşim insanlık için çalışan çabalayan her türlü faaliyetin önemli olduğunun bilincindeyim. Ancak Kızıl haç sembolünde haç kırmızı renktedir. Bu haç ise siyah. Yani zannedildiği gibi bu haçlı kardeşimiz sağlık yardımını değil bildiğimiz Haçlı Ordularının Haçını sembolize etmektedir.
  • abdullah 29.06.2013 04:14
    abdullah. kızılhaç ise, siz hırıstiyan evladı mısınız? kızılay bittimi? kızılhaça sığınıyorsunuz.
  • demirörs 28.06.2013 17:57
    haç işaretli beyaz önlüklüler. bu ne idüğü belirsiz kişiler nerden çıktı sandıkta hazır arkası haçlı önlükmü tutyorlardı acaba gün gelir lazım olur diye görüntüler tüm izlenirse diğerleri ile birlikte bunlardan bi hayli var ... bunun irdelenmesi ve araştıılması gerekir...
Daha fazla yorum görüntüle