Fatih'te ambulansa yol vermeyen taksi sürücüsüne 1986 lira para cezası uygulandı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 Şubat'ta Fatih ilçesi Yavedut Caddesi'nde ticari araç şoförünün arkasındaki ambulansa yol vermediği görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, aracın plaka bilgisinden tespit ettikleri sürücü H.Y'ye 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun "sürücülerin geçiş üstünlüğe sahip araçlara geçiş hakkı vermemesi" ve "saygısızca araç kullanmak" maddelerinden 1986 lira idari para cezası uyguladı.

KAYNAK: AA

 

Yorumlar 179 Yorum Var
  • Bnas29 19.02.2025 17:11
    Hasta yakını asıl bunlara saldırmalı, neden hekime, acıl ekibine saldırır bir adam. Aha sana haklı bir neden , ben bu ambulansa yol vermeyeni da daki teröristten farklı görmüyorum.
  • MARTI_TAG 18.02.2025 15:04
    ambulanstaki ölüyor ulan...o adamin yakini inse istemediğimiz şeyleri taksiciye yapsa alacaği cezayi düşünerek taksiciye vereceksinki hem istemediğimiz görüntüler olmadan sorun çözülsün hemde taksici yaratik bir daha yapmayi aklina getirmesin .
  • esas 18.02.2025 11:16
    Drift'e ne ceza kesiyorsan buna 2 kat kesmen lazım
  • NİYAZİ KARACA 18.02.2025 09:56
    Cezaya bir sıfır daha eklenmeliydi, caydırıcı değil
  • bekir 18.02.2025 09:55
    Emniyet şeridini ihlal ettim diye geçen sene 6bin küsür ceza yazıldı bu ceza ne şimdi ?
Daha fazla yorum görüntüle