İstanbul'da etkisini artıran kar yağışı, Şile Otoyolu'nda ulaşımı durma noktasına getirdi. Özellikle Ömerli Mahallesi mevkisinde, Şile istikametine ilerleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle birçok sürücü, araçlarını kontrol etmekte zorlandı. Ambulansların da aralarında bulunduğu araçlar, kaygan yolda ilerlemekte güçlük çekti ve bazı sürücüler bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Görüntülerde, bir tırın buzlanma nedeniyle kayarak ilerlediği ve mahsur kalan sürücülerin diğer sürücüleri hız yapmamaları ve ani frenlerden kaçınmaları konusunda uyardığı anlar yer aldı. Ömerli mevkisinde yol tamamen ulaşıma kapandı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Kırkdokuzelli 20.02.2025 03:22
    Puhahaha normal niye şaşırıyorsunuz istanbul başkan sız yıllardır. İstanbul şeyinin daha önemli işleri var şu aralar:)
  • Alibey bay 19.02.2025 22:09
    İmam oğlu çalışıyor
  • Malazgirt 1071 19.02.2025 20:55
    İstanbul da yaşayanlar halinden memnun.
  • Selçuk 19.02.2025 20:35
    Karda biraz gezin iyi gelir yollarda gezinde arabanın biri kayarak gelipde size carpmasin macera çok güzel hak eden bulur.
  • temel 19.02.2025 19:54
    ya benim gøzler bozuk yada cok kar var gørdugum sey dogru ise iki cm bile yok teker iyi ise sorunsuz gider galiba yarisinin teker kabak
Daha fazla yorum görüntüle